Starka material som ger skydd

Hardface hjälper svensk basindustri att skydda utsatta ytor mot slitage. Vi erbjuder de mest kostnadseffektiva materialen för att förlänga livslängd och upprätthålla produktivitet utan risk för driftstopp och höga underhållskostnader.

Keramer

Keramiska material

Hardface tillhandahåller ett noga sammansatt urval av keramer. De finns i många olika former och storlekar, till exempel som rördelar, ringar och plattor. Vid behov kan Hardface även ta fram behovsanpassade lösningar för att skydda utsatta ytor i en produktionsanläggning. Läs mer om keramiska material här.

Volframkarbid

Hardface erbjuder hårdmetallplattor av volframkarbid som har en unik kombination av hårdhet, seghet och slitstyrka som gör dem speciellt lämpade för hantering av till exempel granulat och slitande partiklar som transporteras i höga hastigheter. Läs mer om volframkarbid här.

Kromkarbidplåt

Slitplåt, Kromkarbid X & N

Hardface Slitplåt Kromkarbid är ett kostnadseffektivt slitskydd för utsatta ytor i cykloner, krossar, kvarnar, blandarskovlar, matarskruvar, slitskenor, rännor, stup, schakt, kvarninfodringar och andra ställen där slitage orsakar höga kostnader för underhåll eller oönskade driftstopp. Läs mer om Slitplåt Kromkarbid här.

Slitplåt, Kromkarbid Slät M3,2

Hardface Slitplåt Kromkarbid Slät M3,2 har en helt slät yta och representerar en ny generation av slitplåtar som har upp till 30 % högre slitstyrka. Helt släta kromkarbidplåtar är speciellt lämpliga som underlag för till exempel kedjetransportörer där en slät yta är en förutsättning för optimerad prestanda och livslängd. Läs mer om Slitplåt Kromkarbid Slät här.